Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact

Containerhuis met vaste beglazing en houten bekleding, AT-Ötztal/Tirol

Klaar om te betrekken binnen een paar weken

De klant kon het project "Containerhuis", met onze ondersteuning, binnen slechts een paar weken realiseren. De levering en montage van het totale containercomplex bedroegen slechts twee dagen. De 14 ruimtemodules bieden de klant een perfecte woon- en werkplek op een oppervlak van in totaal 220m2.

Door de grote beglazingen ontstond in de onderste verdieping een lichte en royale woonruimte inclusief keukengedeelte. Bovendien bevinden zich daar een WC, een technische ruimte en een logeerkamer. Het "Containerhuis" biedt op de bovenste verdieping twee slaapkamers, een kastenkamer, een badkamer en een met licht doorstroomd kantoor.

Containerhuis met vaste beglazing en houten bekleding, AT-Ötztal/Tirol play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

De hoogste kwaliteit voor individueel gebruik

Om in de bergen van Tirol een het hele jaar aangenaam ruimteklimaat te garanderen, werd voor dit "Containerhuis" die hoogste isolatievariant gekozen. Uitrustingen zoals de buitenbekleding, het dubbele dak en de badinstallatie werden door de klant zelf uitgevoerd. Een snelle en eenvoudige modulaire ruimteoplossing die zich kan aanpassen aan elke plaatselijke omgeving!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

^ - Top
GREEN technology
Uw voordelen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies ter plaatse
  • Prompte uitlevering/levering aan huis
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Eigen montageteams ter plekke   
Kantoorruimte
>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden