Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact

Bouwverblijf voor "Carrington Kraftwerk"

Met de modernste isolatie, optimale verlichting en airconditioners en verwarmingsapparaten garanderen onze containercomplexen optimaal comfort.

Groot medewerkersverblijf in uiterst korte tijd!

Voor de bouw van de nieuwe gasgestookte centrale hebben wij meerdere containercomplexen ter beschikking gesteld als bouwverblijf. Het complex bestaat in totaal uit 330 modules en wordt door meerdere ondernemingen gebruikt (bijvoorbeeld Duro Felguera, Alstom en ESBI). Samen met onze handelspartner Procomm Site Services konden wij de op maat gemaakte complexen binnen 6 maanden leveren en monteren, zodat zonder vertraging aan het bouwproject kon worden begonnen.

 

Flexible applications

De verschillende containercomplexen dienen als kantoren, kantines, verblijfsruimtes, sanitaire zones, kleedcabines, eerstehulpruimtes en portierscabines. Met de modernste isolatie, optimale verlichting en airconditioners en verwarmingsapparaten garanderen onze containercomplexen optimaal comfort.
^ - Top
GREEN technology
Uw voordelen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies ter plaatse
  • Prompte uitlevering/levering aan huis
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Eigen montageteams ter plekke   
Kantoorruimte
>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden