Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact

Video's

De snelste manier om meer over ons bedrijf, ons product assortiment en onze productiefaciliteiten te weten te komen!

De volgende video's tonen u een aantal basisvoorwaarden waaraan moet worden voldaan om containers vakkundig op te stellen, te verbinden of te veranderen. Bovendien krijgt u een inkijkje in de productieprocessen van onze kantoor-, sanitair- en opslagcontainers en hebt u de mogelijkheid een aantal van onze internationaal gerealiseerde projecten te bekijken.

Ruimte creëren met containers

Deze video verwijst naar onze bedrijfslocatie in Wiener Neudorf bij Wenen en laat de internationaliteit van onze medewerkers zien, die ook uw taal spreken. Verder wordt het totale CONTAINEX-productassortiment getoond, dat bestaat uit kantoor-, sanitair-, opslag- en zeecontaiers. De containerproductie in onze Europese fabrieken, het eenvoudige transport of referentievoorbeelden zijn slechts een paar verdere punten die in de video te zien zijn.
Ruimte creëren met containers play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/raum-schaffen-5.jpg

Montage van containercomplexen

De vakkundige montage van een containercomplex en de bevestiging van de containerverbindingen, zowel binnen als buiten, vormen slechts één thema van deze video. Andere punten zijn o.a. afdichtings- en siliconeringsmaatregelen en het monteren van drempelplaten, dampwerende lagen en blinderingen.
Montage van containercomplexen play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-modular-2.jpg

Montage van Transpack-containers

In deze video ligt de focus vooral op het stalen frame, het monteren van de dakconstructie en afdichtingsmaatregelen.
Montage van Transpack-containers play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-transpack-2.jpg

Panelen vervangen

Hier ziet u de eenvoud van ons panelensysteem en de mogelijkheid van het achteraf ombouwen en dus de probleemloze aanpassing aan een nieuw gebruiksconcept.
Panelen vervangen play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/paneeltausch-2.jpg

Productie van kantoorunit - met gebruik van de laatste technische mogelijkheden

De productie gebeurt volgens de strenge milieu- en kwaliteitsstandaard "CONTAINEX GREEN technology". Het gebruik van de modernste afwerktechnieken en hoogwaardige materialen garandeert de beste kwaliteit. Hieronder vallen ook de werkzaamheden met elektrostatische dompellak (KTL), de verpakking en opstelling van een Transpack en de laadmogelijkheden in een vrachtwagen.
Productie van kantoorunit - met gebruik van de laatste technische mogelijkheden play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/buerocontainer-produktion-2.jpg

Productie van opslagcontainers - met gebruik van de laatste technische mogelijkheden

De volgende video toont de gestandaardiseerde productie van onze opslagcontainers op het hoogste niveau (elektrostatische dompellak). Pas na een grondige eindcontrole ontvangen alle opslagcontainers onze "CONTAINEX GREEN technology"-onderscheiding.
Productie van opslagcontainers - met gebruik van de laatste technische mogelijkheden play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/lagercontainer-produktion-3.jpg

Comfortabele kantoorruimte midden in Londen

Het containercomplex midden in Londen bestaat uit 30 ruimtemodules en is met behulp van een lokale handelspartner gerealiseerd. Het complex biedt aangename kantoorruimtes die individueel werden vormgegeven. Binnen slechts één week is het totale kantorencomplex opgezet.
Comfortabele kantoorruimte midden in Londen play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/london1.jpg

Project huur-kantoorruimteUniversity College London Hospitals

In het kader van bouwwerkzaamheden aan het eerste ziekenhuis voor energie-intensieve laserondersteunde protonenbestralingstherapie bij kanker in Groot-Brittannië stelt CONTAINEX tot 2019 de mobiele bouwkantoren ter beschikking. Het containercomplex van drie verdiepingen bestaat in totaal uit 36 eenheden en is, om het autoverkeer niet onnodig te hinderen, opgesteld op stalen dragers. De mobiele ruimtesystemen bieden veel kleine en grote kantoren, vergaderruimtes, kantines, ontspanningsruimtes en kleedkamers en sanitaire blokken voor de medewerkers.
Project huur-kantoorruimteUniversity College London Hospitals play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/university-london1.jpg

Project bouwkantorencomplex Wembly Park London

Voor de bouwwerkzaamheden tijdens de bouw van een woningencomplex in het Wembley Park in Londen stelt CONTAINEX flexibele ruimteoplossingen als bouwkantoren ter beschikking. Het containercomplex van 3 verdiepingen met attiek bestaat uit in totaal 80 eenheden en de gebruiksperiode bedraagt meerdere jaren. De mobiele ruimtesystemen in de buurt van het Wembley Stadion bieden talrijke kleine en grote kantoren, vergaderruimtes, een kantine met grote eetruimte, ontspanningsruimtes en meerdere omkleed- en sanitaire gebieden voor de medewerkers.
play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/wembley1.jpg

Project asielzoekersverblijven Berlijn

De unieke luchtopnames van het totale containercomplex en de kinderspeelplaats laten de omvang van deze ruimteoplossing zien. Meer informatie over het containerdorp in Berlijn kunt u ook hier krijgen.
Project asielzoekersverblijven Berlijn play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/berlin1.jpg

Scholen en kinderdagverblijven

Deze video toont in versnelde weergave de opstelling van een kinderdagverblijf van mobiele ruimtesystemen. Ook worden planningsvoorbeelden, vormgevingsmogelijkheden en referentieprojecten voor kinderdagverblijven en scholen getoond. Het interieur van de complexen is liefdevol ingericht met verblijf- en sportruimtes, speelhoeken, omkleedcabines of kindvriendelijke sanitairzones en ramen en biedt een aangename sfeer.
Scholen en kinderdagverblijven play
True
http://www.containex.nl/-/m/images/ctx/05-service/videos/kindergarten1.jpg
Meer informatie vindt u onder Producten en referentieprojecten of stuur ons een vrijblijvend verzoek om informatie.
^ - Top
GREEN technology
Uw voordelen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies ter plaatse
  • Prompte uitlevering/levering aan huis
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Eigen montageteams ter plekke   
Kantoorruimte
>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden