Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact
Financiering

Financiering

Investeren zonder eigen vermogen

Leasing - Wat houdt dat in?

Lease is een speciale vorm van investeringsfinanciering die tijdens de loopduur van het leasecontract te vergelijken is met huren. Belastingvoordelen door lagere investeringskosten. De leasenemer is de bedrijfsmatige gebruiker.

Voordelen van leasen:

  • Calculatiebasis: Vaste leasetarieven vereenvoudigen uw interne calculaties.
  • Liquiditeitsbehoud: 100% externe financiering, geen gebonden eigen vermogen 
  • Individuele leasebetalingen: U bepaalt de hoogte van de leasebetalingen. Door aanbetaling en restwaarde wordt de leaseduur exact afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.
  • Kosten en baten: De maandelijkse betalingen voor de economische goederen kunnen worden gefinancierd uit lopende inkomsten.
Wij adviseren u graag persoonlijk op locatie, per telefoon of per e-mail en laten u de voordelen van modulaire ruimteoplossingen zien in een van onze showcomplexen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Gegarandeerde kwaliteits- en milieustandaards die worden gevolgd voor leveranciersselectie, materiaalinkoop, productie en kwaliteitscontrole.
Contact

Uw contact voor:

>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden